Hayat Sigortası

Hayat Sigortası Nedir?

Hayat sigortası, sevdiklerinizin geleceÄŸini güvence altına alma adına vefatınız durumunda yakınlarınızın, maluliyet durumunda ise hem sizin hem de yakınlarınızın yaÅŸam standartlarını koruma altına alan bir sigorta ürünüdür.

Hayat Sigortası ürünlerimiz, bugün ve gelecekte karşılaÅŸabileceÄŸiniz rizikolar için önlem almanızı saÄŸlayarak, geleceÄŸinizi emanet ettiÄŸiniz çocuklarınızı ve ailenizi koruma altına almanıza vesile olur. Bereket Emeklilik ve Hayat A.Åž. güvencesi altında huzurlu ve güvenli yarınlar sizleri bekliyor.

Teminatlar

Vefat Teminatı: Sigortalının her türlü vefatı (kaza veya hastalık) halinde, sigortalının belirlemiÅŸ olduÄŸu teminat tutarı hak sahiplerine ödenir. Vefat teminatı ile ilgili istisnalar hayat sigortası genel ÅŸartlarına tabidir.

Kaza Sonucu Daimi Maluliyet Teminatı: Sigortalının kaza sonucu kalıcı malul kalması durumunda belirlenen teminat tutarı Ferdi Kaza Sigortası genel ÅŸartları kapsamında sigortalıya tek seferde ödenir. Kaza sonucu maluliyet teminatı istisnaları Ferdi Kaza Sigortası genel ÅŸartlarına tabidir.

Hayat Sigortası Avantajları

Hayat Sigortası sahibi olduÄŸunuzda sevdikleriniz için daha güvende hissedersiniz. Çünkü artık vefat veya maluliyet halinde ailenizin ve finansal bağımlılarınızın;

  • YaÅŸam standardı korunabilecektir,
  • Borçları ödenebilecektir,
  • EÄŸitim imkânları sürebilecektir,
  • Gelecek dönem yatırımları devam edebilecektir.
  • Dahası siz bu primleri ödediÄŸiniz müddet boyunca Devlet de Vergi Avantajı ile sizi teÅŸvik edecek. Böylece ödediÄŸinizin bir kısmını da geri alabileceksiniz.

Vergi Avantajı
Ücretli çalışanlar; kendileri, eÅŸ ve küçük çocuklarının ölüm, kaza, saÄŸlık, hastalık, sakatlık, iÅŸsizlik, analık, doÄŸum ve eÄŸitim gibi diÄŸer hayat sigortası poliçeleri için ödenen primlerin tamamını, aylık brüt ücretin %15'ini ve brüt asgari ücretin toplam tutarını aÅŸmamak kaydıyla vergi indiriminde kullanabilirler. Gelir Vergisi Kanunu'nun 63/3. maddesi ile ücretli çalışanlara 89/1. maddesi ile de beyannameye tabi mükelleflere bu hak saÄŸlanmıştır.

YETKÄ°LÄ° ACENTELÄ°KLERÄ°MÄ°Z